loading spinner

BENTECH TK806

19 490 Ft‎ vč. DPH
Elérhetőség: Raktáron, azonnal szállítható

Ismertető

A Bentech TK806 egy kiváló helymeghatározó motorkerékpárok és autók számára, amely lehetővé teszi járműve helyének ellenőrzését. Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően ideális mindennapi használatra. Beszerelése egyszerű – egyszerűen csatlakoztatja az autó akkumulátorához, és használja sokoldalú funkcióit. Körülbelül 5 méteres pontossággal mindig tudni fogja, hol van járműve. Akár sms-t küld, akár hív, 20 másodpercen belül SMS-t kap a Google Térképre mutató linkkel, amely a jármű legutóbbi rögzített helyét mutatja.

A Bentech TK806 testre szabható beállításokat kínál az Ön igényei szerint. Beállíthat egy adminisztrációs számot, és teljes mértékben felügyelheti a lokátorhoz való hozzáférést.

A szétkapcsoló relé funkcióval távolról vezérelheti az üzemanyag-csatlakozást. Az ACC riasztó fokozott biztonságot nyújt, azonnal figyelmezteti Önt a jármű mozgására, ha a rendszer többi része ki van kapcsolva. A mozgásérzékelő érzékeli az illetéktelen mozgást, és SMS-ben tájékoztat. A sebességfigyelmeztető funkcióval pedig egyetlen potenciálisan veszélyes helyzetet sem hagy ki az úton.


A nyomkövető alapvető jellemzői

odesilani_dat.pngAdatok küldése 20 másodperc presnost.pngPontosság 5 méter baterie.pngAkkumlátor 3.7V 150 mAh hmotnost.pngTömeg 36 g moznost_doplnku.pngVálasztható extrák nincs


A nyomkövető paraméterei

Tömeg 36 g
Méretek 77 x 27 x 15 mm
Érzékenység 159 dB
Pontosság +/- 5 m
Pozíció megtalálása 1mp (hideg indítás esetén 35mp)
Akkumlátor 3.7V 150 mAh

A csomag tartalma

GPS nyomkövető
USB kábel
Összekötő kábelkészlet
Relé
Használati utasítás


A nyomkövető megfelelő

osobní automobilyszemélyautókhoz nákladní automobilyteherautókhoz zemědělská technikamezőgazdasági járművekhez stavební strojeépítőipari gépekhez

6 Az egyező kategóriában lévő termékek