loading spinner

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 • Mi a különbség az on-line és az off-line követés között?

  • Az off-line követés a "hívja fel vagy küldjön SMS-t az ezközre és válaszüzenetben megkapja az autó helyzetét" elven működik.
  • Az on-line követés mindig látható az internet segítségével.  A SIM kártya GPRS hálózatra van csatlakoztatva és 20 másodpercenként jelet küld az aktuális pozícióról.

 • Hogyan tudom on-line követni az autómat a fiókom segítségével?

  Miután bejelentkezett a szerverünkre az ott található térképen látni fogja az eszközt.  Ha készülék áll akkor piros lesz, ha mozgásban van akkor zöld színű lesz. 

  A felhasználói fiókban figyelemmel kísérheti a készülék sebességét, használatának idejét, illetve beállíthat terület figyelést - amint a készülék átlépi a beállított területet e-mail értesítést fog kapni.  A webes applikációval további funkciókat érhet el mint: statisztikák, jelentések, korábbi útvonalak megtekintése, stb.

 • Meddig bírja az akumlátor ha on-line követést használok?

  Ha az on-line követést választja akkor az akumlátor élettartama csökken.  A készülék (a nyomkövető típusától függően) minden 10-40 másodpercben küld jelet a szervernek.  Emiatt az akumlátor élettartama kevesebb mint off-line követés esetén.  Javasoljuk, hogy a készüléket csatlakoztassa állandó energiaforrásra az autó akkumulátorára.

 • Hova tegyem a GPS követőt?

  Javasoljuk, hogy beszéljen egy autószerelővel, hogy hol a legmegfelelőbb hely az Ön autójában.  Az a tapasztalatunk, hogy vásárlóink nagyobb része a műszerfal alá helyezi el és rádó vagy más elektromos eszköz tápellátására csatlakoztatja.

 • Mennyi a késés a készülék által mutatott és a valós helyzet között?

  Az adatok küldése 10-40 másodpercenként törtéink (típusonként eltérő).

 • Van rá lehetőség, hogy meghosszabbítsam a SIM tarifát az on-line követéshez?

  Igen, legkésőbb két munkanappal a lejárat előtt értesítsen minket és küldjük a számlát a meghosszabbításhoz.  Ha a SIM kártya blokkolva van azt is aktiváljuk 12 hónapra.
  .